Wommelgem beschikt sinds eind november 2019 over een unieke eventlocatie: Les Jardins. De iconische dancing ‘Bel Air’ zat vroeger in hetzelfde gebouw dat je nu kan afhuren als all round eventlocatie. We zetten de troeven voor je op een rijtje. 

1. Parkeergelegenheid: check

Met 300 parkeerplaatsen hoeven je gasten niet te vrezen voor een wandeling naar en van je feestje. Ze kunnen gewoon aan de deur parkeren. Een mooie plus voor op je uitnodiging. 

2. Bereikbaarheid: check

Gelegen nabij het rondpunt van Wommelgem, aan de afrit Wommelgem/Mortsel van de E313, is de locatie makkelijk te bereiken.

3. Allround concept: check

2 mannen uit een bandje spelen contrabas en gitaar tijdens een bedrijfsfeest Of je nu een spetterend feest gaat organiseren of je collega’s wil uitnodigen voor een halve dag vergaderen in een aangenaam kader, multi-eventlocatie Les Jardins antwoordt op elke vraag met de gepaste formule.

 

 

 

event market brochure op houten tafel Benieuwd wat Event Market allemaal voor jou kan regelen in Les Jardins? Laat ons weten wat jij er wil organiseren en we maken er samen een mooi verhaal van.