Un week-end de Formule 1 à Monaco

Opendeurdagen Groep VDH Mercedes-Benz

Op 25 en 26 mei werd de showroom van Groep VDH Mercedes-Benz in Herentals omgetoverd tot het Monaco van de Lage Landen. De Grand Prix van Monaco bood de ideale gelegenheid om de bedrijfsdoelen van deze Mercedes-Benz concessiehouder te verwezenlijken aan de hand van een onvergetelijk event. Aan het einde van het weekend eindigde Groep VDH Mercedes-Benz op het podium.

Welkom in de Mercedes-Benz Paddock Club

De concessie werd voor de gelegenheid uitgebreid met een eigen Paddock Club waar alle gasten net zoals het echte Mercedes-AMG Petronas F1 Team werden ontvangen als triomfantelijke drivers. Op een ledscherm van vier op twee meter en met de nodige bubbels & bites konden alle fans live de qualifiers en de Grand Prix in Monaco volgen. Na die spannende sensatie kregen ze de kans om zelf eens de racebaan te verkennen op de F1 simulators in de showroom. Want wie droomt er nu niet van om net zoals George Russel of Lewis Hamilton in een Mercedes-AMG te rijden?

De qualifiers met thematische vip-avond

Na de qualifiers op zaterdag werden 100 vip-gasten uitgenodigd voor een exclusieve soirée élégante à Monaco. Eerst genoten zij van een apéritif maison op het terras, waarna ze werden begeleid naar de Paddock Club voor een Monegask vip-diner. Elke gast kreeg een lanyard met de naam van een F1 driver om zo makkelijk de tafel van hun driver te vinden. Centraal stond de Wall of Fame met informatie over alle (ex)-Mercedes drivers zoals Valtteri Bottas, Kimi Raïkkönen en Michael Schumacher.

General manager Peter Duyck heette de gasten welkom, waarna het diner begon. Na het hoofdgerecht volgden de qualifiers, een thematische quiz over Mercedes-Benz in de Formule 1. Vier tafels behaalden een perfecte score, waardoor de schiftingsvraag beslissend was: ‘Hoeveel kilometer reed Jacky Ickx aan de leiding in F1 races?’. Met een verschil van 25 kilometer verzekerde de tafel van Alfred Neubauer zich van de pole position.

High stakes en exclusieve prijzen

Na het dessert startte de echte race aan de blackjacktafel. De leden van het Alfred Neubauer team namen het tegen elkaar op. De winnaar ontving een AMG experience, de runner-up kreeg gedurende één weekend een eigen AMG GT Coupé en iedereen nam een fles champagne mee naar huis. Om de avond af te sluiten waren alle vip-leden welkom voor een spelletje blackjack of roulette. De opbrengst van de casinoavond ging naar het goede doel Fifty One Club in Geel.

De echte race naar succes

Ook zondag was een hoogdag in ons zelfgecreëerde Monaco. De 35 genodigden van het Mercedes-Benz PARTSpro programma konden rustig wakker worden met een luxueus ontbijt in de Paddock Club. Daarna kon iedereen opnieuw een spannende en allesbepalende race kijken op het grote ledscherm. De showroom zelf was ook op zondag een belangrijke place to be voor een heerlijk Monegask buffet.

Kortom, het opendeurweekend was een groot succes van start tot finish en de interesse in Mercedes-Benz werd bij heel wat gasten aangewakkerd. Opzet geslaagd!

Let’s connect

Jouw volgend bedrijfsevenement met Event Market organiseren? Dat kan! Contacteer ons en wij bespreken samen met jou de mogelijkheden.

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder