Vitamine zee

Graag op Vitamine zee teambuilding met Event Market? Neem dan snel contact met ons op, samen bespreken we de mogelijkheden.

Teambuilding, Teambuilding België, Event Market, Vitamine Zee, Boottocht

Vitamine Zee

De Vitamine Zee boost is een exclusieve rondvaart op de Oosterschelde, waarbij jij en je team langs o.a mossel- en oesterpercelen passeren. Daar kunnen je gasten eigenhandig oesters binnenslepen. Na de rondvaart worden de flessen ontkurkt en genieten jij en je collega’s van een heerlijke Fruits de Mer experience. Het adembenemend zicht op de Oosterschelde krijg je er gratis bij!

Rondvaart op de Oosterschelde

Een exclusieve rondvaart op de Oosterschelde, inzicht in hoe de oesters groeien en meer kennis van wat er allemaal op de bodem van de Oosterschelde leeft, dankzij de sleepvis demonstratie. Dat is deze tocht in een notendop. Ook is het mogelijk om tijdens de rondvaart een receptie te houden.

EventMarket Vitamine Zee
EventMarket Vitamine Zee

Diner aan de Oosterschelde

Na de boottocht begeven we ons naar een charmant restaurant. Tijdens het diner proef je van kraakverse producten zoals oesters, mosselen en kreeft. Een spectaculair en uniek uitzicht over de historische oesterputten én de Oosterschelde maken de beleving af. Een absolute aanrader!

Teambuilding met overnachting

Ervaar de luxe van even helemaal niets te moeten

Graag overnachten op locatie? Dat kan voorzien worden. Zo is je team meteen ter plaatse voor eventuele teambuildings en/of team meetings de dag erna.

EventMarket Vitamine Zee