Beleef Venetië in Brugge

Graag op teambuilding naar Venetië in eigen land met Event Market? Neem dan snel contact met ons op, samen bespreken we de mogelijkheden.

EventMarket Venetië In Brugge

Beleef Venetië in Brugge

Al in 1438 werd er naar Brugge verwezen als het “Venetië van het Noorden”. Feeërieke steegjes en straatjes, de zwanen op de reien, heel veel geschiedenis en een indrukwekkend belfort. Je hoeft helemaal niet naar Italië voor die historische onderdompeling of rondvaart! Ontdek snel onze teambuilding in Brugge.

Chocolade workshop

Creëer de mooiste chocolaatjes en geniet achteraf van het resultaat. Vier de geslaagde teamactiviteit ineens met “Chocolate in a Bottle”, een champagne op basis van chocolade.

Is het die dag mooi weer? Dan kan dat genieten gewoon buiten, dankzij het terras met prachtig zicht op de Rozenhoedkaai. Laat jullie creaties niet smelten! Schol!

EventMarket Venetië In Brugge
EventMarket Venetië In Brugge

Boottocht

Na een lekkere lunch aan het water maken we ons klaar voor een boottocht in het centrum van Brugge, net zoals in Venetië. Een leuke teambuilding activiteit voor jong en oud.

Overnachten

Wij bieden verschillende historische locaties aan waar je kan overnachten, van een kasteel over een hotel tot een gezellige B&B.

EventMarket Venetië In Brugge
EventMarket Venetië In Brugge

Paardenplezier

Koetstocht (met gids) door het historisch centrum van Brugge. Hiervoor werken we samen met niemand minder dan Beroepsbelg, het bureau van Tanguy Ottomer.

Kroegentocht

Verken de stad op een leuke manier, met een kroegentocht! Deze tour onder begeleiding van een gids stopt bij populaire pubs en brouwerijen, waar je verschillende Belgische en lokale bieren kan proeven. Onderweg leer je meer over het brouwproces, een bezoek aan de brouwerij maakt je uitstap helemaal af. Een leuke manier om de originele teambuilding af te sluiten.

EventMarket Venetië In Brugge