The ice break(er)

Graag op ice break(er) teambuilding met Event Market? Neem dan snel contact met ons op, samen bespreken we de mogelijkheden.

EventMarket The Ice Break(er)

The ice break

Een corporate event in een indoorskipiste is unieke teambuilding op alle vlakken. Meetings, productlanceringen, incentives of gewoon een aparte manier om je klanten te bedanken verweef je in een op maat gemaakt programma op een écht exclusieve locatie. Natuurlijk kan je er skiën of snowboarden, maar wat er rond de piste gebeurt is even belangrijk. Buitengewone en aangepaste catering, perfect uitgeruste zalen en natuurlijk: een legendarische après-ski! Creëer een authentieke beleving op maat voor een unieke winter teambuilding, heel het jaar door.

Tirol meeting

In de voormiddag kan je gebruik maken van de verschillende vergaderzalen die beschikbaar zijn op de locatie. Een vergadering of bespreking in de bergen, waarom niet? Een uniekere teambuilding kan bijna niet.

EventMarket The Ice Break(er)
EventMarket The Ice Break(er)

Ski of Snowboard

Geniet samen met je bedrijf op de skipistes en boost zo het teamgevoel.

Ook collega’s die nog nooit op de latten hebben gestaan, beleven een unieke tijd dankzij de hulp van ski- en snowboardmonitoren (zowel voor initiatieles als voor vrij skiën).

Iglo’s bouwen en après-ski

Nog op zoek naar een unieke teambuilding? Wat dacht je ervan om samen met je team iglo’s te bouwen? Achteraf kan je terug opwarmen met een leuke après-ski! De typische schlagermuziek, jagerbombs en Glühwein zullen voor jullie klaarstaan.

EventMarket The Ice Break(er)
EventMarket The Ice Break(er)

Diner in de bergen

Geniet van een gezellige:

  • Fondue
  • Of van een uitgebreid 3-gangen menu
  • Of van een heerlijke winterbbq