Omzetwandeling

Graag op omzetwandeling met Event Market? Neem dan snel contact met ons op, samen bespreken we de mogelijkheden.

EventMarket Omzetwandeling

Omzetwandeling

In tegenstelling tot een klassieke plenaire vergadering waar je de bedrijfsdoelstellingen deelt met het team, zorgt de omzetwandeling voor een actieve outdoor teambuilding en extra betrokkenheid.

Een wandeling naar de top van een berg delen we op in verschillende stops/kwartalen, waar je als bedrijfsmanager de doelen en strategieën kan toelichten. Samen de top bereiken = samen sterk staan.

Lunch in de natuur

Tijdens de omzetwandeling zijn er verschillende stops voorzien, waar activiteiten en bedrijfstoelichtingen elkaar afwisselen. De omzetwandeling wordt afgesloten met een picknick met buitengewoon zicht.

EventMarket Omzetwandeling
EventMarket Omzetwandeling

Smakelijk diner

Na de stevige wandeling staat het diner klaar. Verschillende formules zijn mogelijk.

  • Heerlijke zomer/winter bbq
  • Of liever een 3-gangen menu?

Teambuilding met overnachting

Bij Event Market kan je kiezen uit verschillende overnachtingsarrangementen. Een paar van de mogelijkheden; en kasteel met welness, een bubbel tussen de bomen of een luxueuze boomhut.

Het moeilijkste? Kiezen uit deze unieke overnachtingen!

EventMarket Omzetwandeling
EventMarket Omzetwandeling

De volgende dag

Voor de activiteiten op dag 2 kan je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Waarom geen gezellige boottocht, eventueel met receptie?

Of railbikes? In het midden van de natuur doorkruis je het dal over de oude spoorlijn. Dé manier om vooruit te komen? Teamwork!

Waarom geen partijtje golf? Op het terrein kan je een clinic volgen: een groepscursus over het golven met zowel theorie- als praktijklessen.