Event Market Favorites

Ibiza kent iedereen als party hardy eiland. Dat klopt, maar dat dekt lang niet de ganse lading. Integendeel, het eiland biedt zoveel meer dan dat.

  • Huur een scooter en rijd de kustlijn af: je ontdekt er de mooiste (geheime) baaitjes om in te zwemmen
  • Waan je Lionel Ritchie tijdens een optreden in een verborgen stierenarena hoog in de bergen
  • Vier de Nieuwjaarsduik (!) op een ongeziene manier
  • Leer de geschiedenis van Ibiza kennen aan de zoutvlaktes in het Zuiden
  • Djembé les van een echte Ibicenco, op het strand bij de zee

Ga volop voor een beleving en color local en dompel je team helemaal onder. Ibiza is trouwens een easy travelling bestemming. Op slechts 2 uur vliegen van Deurne, Zaventem of Eindhoven heb je nog de ganse dag voor je.

Wil je van de sfeer en de locatie gebruikmaken om een brainstorm in te lassen? Dat kan: Event Market zorgt voor een praktische werkplek – alle essentials included – op een unieke locatie.

*Met Event-Market(ing) gaan we trouwens volop voor de realisatie van jouw bedrijfsdoelen, via activiteiten op het juiste niveau. Geen doel te gek, geen format te zot. 

Onze favoriete things to do

Ibiza North

Het noorden van Ibiza biedt een ruw, rotsachtig landschap maar kent ook prachtige verlaten baaitjes en stranden. Ontdek ze tijdens een stevige wandeling via land of ga voor de scenic route langs het water. Durvers halen hun hart op tijdens een sessie cliff diving. Wie van het uitzicht wil genieten kan dat doen tijdens een bergrit te paard.

Ibiza East

In dit deel van het eiland genieten vroege vogels van een prachtige zonsopgang. Ervaar de heerlijke ochtendstond vanop zee of gewoon vanop het land. Zomer of winter, in het oosten van Ibiza valt altijd wel iets te beleven. Gezellige movie nights in openlucht zijn het ganse jaar door een populaire activiteit.

Ibiza Centre

De kustlijn van Eivissa is de moeite waard, maar ook dwars door het eiland passeer je betoverende plekken. In het midden van Ibiza komt de liefhebber van agrotoerisme helemaal tot rust tussen de olijf-, amandel- en fruitbomen. Hier geniet je van het authentieke karakter en al het moois dat Ibiza te bieden heeft.

Ibiza South

Dalt Vila, het oude stadscentrum van Ibiza, geniet in deze regio het meeste aanzien. In de ommuurde stad kuier je door smalle kronkelstraatjes met fijne boetiekjes en geniet je van een wandeling langs de jachthaven. Kijk je ogen uit op de versmarkten, snuif wat couleur locale op tijdens een terrasje of stap op de veerboot naar Formentera: elke bezoeker vindt hier zijn ding.

Ibiza West

Voor idyllische zonsondergangen moet je in het westen zijn. Vlij je neer op het strand met een glaasje in de hand en een drumsessie in de oren. Locals voeren je mee op het ritme van het eiland terwijl je zicht hebt op het mooie Es Vedra. Ontdek San Josep of ga met het team op watersport.

Event Market Ibiza Ibiza Incentives Band Muziek Live
Event Market Ibiza Ibiza Incentives Boot Zee Oceaan
Event Market Ibiza Ibiza Incentives Ruine