Op teambuilding naar Ibiza

Met Event Market creëren we boeiende en ongeziene ervaringen. De ‘island vibe’ van het mystieke Ibiza brengt iedereen samen. Het eiland is de ideale plek bij uitstek om samen met je team te proeven van een meerdaagse trip naar prachtige natuur, culinair genot en verwondering alom. Kortom, een Ibiza Incentive is een unieke beleving die jouw Employer Branding een flinke boost geeft. 

We zijn jouw partner die mee ter plaatse gaat, ontzorgt, vooruit denkt en achteraf blijft verrassen. Naast de lokale beleving, zetten we tijdens de incentive in op het versterken van de communicatie binnen jouw team. Die multi-channel aanpak zorgt voor een teambuilding naar Ibiza om nooit te vergeten.

Ibiza Incentives

Dompel je team helemaal onder tijdens een meerdaagse teambuilding. Tijdens deze korte workation kan je naar hartelust sporten of het mooie eiland bewonderen vanop het water. ‘s Avonds kan je genieten van de zuiderse feestvreugde en prachtige muziek op het eiland. 

Ook voor de foodies onder ons hebben we goed nieuws: de keuken van Ibiza is doordrongen van al het lekkers uit de zee. De lokale vissers gooien ‘s nachts hun netten uit en leggen hun kraakverse vangst nog net niet rechtstreeks op je bord. Of wat dacht je van de vele soorten wilde paddestoelen en asperges, het malse lamsvlees en de paella-versie met pasta. Afsluiten doe je met flaó, hét dessert van de eilandbewoners.

Bij Event Market zorgen wij voor een teambuilding naar Ibiza op maat. Hoe jij en je team Ibiza willen beleven kan je helemaal zelf bepalen. Ga je graag op avontuur in de bergen? Of wil je liever de stadjes van Ibiza ontdekken? Alles kan. Ontdek de mogelijkheden:

Event Market Ibiza Ibiza Incentives
Event Market Ibiza Ibiza Incentives Djembe
Event Market Ibiza Ibiza Incentives Boot Oceaan Zee
Event Market Ibiza Ibiza Incentives Hapjes Eten
Event Market Ibiza Ibiza Incentives Mountainbike Fietsen
Event Market Ibiza Ibiza Incentives DJ Pool party

Boek je Incentive naar Ibiza

Laat ons weten wat je zoekt of geef ons vrij spel: aan jou de keuze. We komen snel bij je terug!

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder