Teambuildings in België

Work hard, play hard! Verdient je personeel een schouderklopje voor hun inzet of wil je de banden in je team versterken? Tijdens een teambuilding van Event Market nemen we jou en je team graag mee op een inspirerende rondreis door België of Europa. Jij kan je volledig richten op je collega’s en je amuseren, wij zorgen voor een memorabele teambuilding, ver weg van het gebaande pad.

Een originele teambuilding gezocht? Onze formules zijn een garantie op een onvergetelijke dag voor jou en je collega’s. Liever dat tikkeltje meer of zelf een origineel idee? Neem dan zeker contact op want bij Event Market is geen enkel idee is té gek.

Teambuilding, Teambuilding België, Event Market, Vespa tour, Vespa

Route des vins

Zuid-Limburg heeft prachtige landschappen, wijngaarden en sinds kort ook een echte ‘Route des Vins’. De perfecte locatie voor een teambuilding met overnachting. Samen met je collega’s kan je het Hageland in 2 geweldige dagen ontdekken, 48u vol unieke ervaringen. Proef fantastische Limburgse wijnen, ontdek de groene glooiende heuvels en geniet van de bourgondische gastvrijheid van de Limburgers. Een perfecte combinatie tussen extreme gezelligheid en een outdoor teambuilding. Succes gegarandeerd!

Vitamine Zee

De Vitamine Zee Boost is een exclusieve rondvaart op de Oosterschelde, waarbij jij en je team langs o.a mossel- en oesterpercelen passeren. Daar kunnen je gasten eigenhandig oesters binnenslepen. Een unieke ervaring met een teambuilding aan zee ? Check! Na de rondvaart worden de flessen ontkurkt en geniet jij met je collega’s van een heerlijke Fruits de Mer experience. Een heerlijke teamdag, vol activiteit en zonder zorgen. Het adembenemende zicht op de Oosterschelde krijg je er gratis bij.

Teambuilding, Teambuilding België, Event Market, Vitamine Zee, Boottocht
Teambuilding, Teambuilding België, Event Market, Indoor ski, Skiën

The ice break(er)

Samen op de latten met je collega’s? Breek het ijs terwijl je van de piste naar beneden glijdt. Hét voordeel van een indoor skipiste? Een jaar rond sneeuwgarantie! Een bedrijfsevenement in een indoor skipiste is een originele teambuilding op alle vlakken. Meetings, incentives of gewoon een unieke manier om je collega’s te bedanken verweef je in een op maat gemaakt programma op een écht exclusieve locatie. Jullie brengen enkel jezelf, wij organiseren de rest van je teambuilding.

Omzetwandeling

In tegenstelling tot een klassieke vergadering waar je de bedrijfsdoelen deelt met je collega’s, is de omzetwandeling een actieve outdoor teambuilding waar je extra betrokkenheid creëert. De wandeling naar je eindbestemming delen we op in stops of kwartalen, waar je als bedrijfsmanager de doelen en strategieën kan toelichten. Samen je doel bereiken, dat is samen sterk staan.

Teambuilding, Teambuilding België, Event Market, Omzetwandeling, Wandeling, Brainstorm
Teambuilding, Teambuilding België, Event Market, Brugge, Teambuilding Brugge,

Venetië in Brugge

Al in 1432 werd er naar Brugge verwezen als het “Venetië van het Noorden”. Met elegante zwanen in de reien, romantische bootjes in de kanalen en een prachtig middeleeuws centrum is het een van de mooiste steden in ons land. Ook in Europa dingt Brugge mee naar de top 10 en staat het zelfs op de bekende UNESCO Werelderfgoedlijst. Voor een originele teambuilding hoef je dus niet helemaal naar het Zuiden!