Bedrijfsfeest Keirsmaekers

Keirsmaekers

Appelen en peren, wij mochten een evenement voor Keirsmaekers organiseren. Dit naar aanleiding van de uitgebreide en vernieuwde magazijnen van de groothandel in groeten en fruit. Bij de uitnodiging kregen genodigden de kans om in te schrijven voor de receptie ’s middags of het avondfeest. Meer dan 600 aanwezigen over de ganse dag verspreid vonden hun weg naar Sint-Katelijne-Waver.

Op de parking voor de magazijnen creëerden we een groenten en fruithal waar verschillende leveranciers van Keirsmaekers een eigen stand hadden. De ene deed er aan showcooking, de andere zorgde dan weer voor een adembenemend groot & vers aanbod. Een grote blauwe loper verbond de groenten en fruithal met de nieuwe magazijnen.

Bij het binnenkomen van de magazijnen weerklonken de tonen van een piano. Onze pianist verwelkomde de gasten terwijl men rustig hun jas kon weghangen. Want u herinnert het zich misschien niet meer, maar zaterdag 26 januari vroor het tot -15 graden. Maar ook dat is geen probleem voor Event Market, want door wat extra verwarming te voorzien had iedereen het toch aangenaam warm.

De magazijnen toverden we om tot een echte event locatie, die de look&feel van Keirsmaekers nog beter naar voren bracht. Terwijl de gasten genoten van onze catering, met onder andere patatas bravas, speelde op de achtergrond een live muziekband aangename muziek. Nadat de buikjes waren gevuld zetten we het dansfeest spectaculair in met live saxophone. De bijna 400 aanwezigen op dat moment gingen uit de bol tot in de vroege uurtjes. En de dag nadien? Was het magazijn van Keirsmaekers terug functioneel als groothandel en waren de genodigden met geweldige herinneringen in hun zetel gekluisterd.