Event Market(ing)

Met Event Market(ing) zoeken we naar de sweet spot tussen wat jij wil doen enerzijds en wat je ermee wil bereiken anderzijds. Een paar voorbeelden.

Het eerste wat we doen is je leren kennen: je verhaal, je merk, je collega’s en je klanten. Wie ben jij, wie zijn zij en hoe wil je de twee terug (of nog meer) met elkaar verbinden. 

Stap twee is een voorstel voor een out of the box evenement, waarbij we een creatief en anders-dan-anders concept uitleggen waarin jouw doelstellingen verweven zitten. Klantenbinding: check. Team spirit: dubbel check. Extra sales: zeker mogelijk. 

Event Market creëert boeiende en interactieve ervaringen. Die ongeziene herinneringen en blijvende banden blijven ongetwijfeld hangen bij je klanten en collega’s.

Team

Nickolas

Zaakvoerder / Event Market(ing) Manager

nickolas@eventmarket.be

Ibiza / Food & wine / Festivals / Perfectionist

Gebeten door het ondernemerschap organiseerde Nickolas in 2009 een eigen festival dat hem de ideale mix van creativiteit, commerciële flair en hard werken bood. De volgende 5 jaar werkte hij verder aan zijn communicatiebureau waar hij merkte dat er binnen de eventsector nog veel plaats voor verbetering was. Sinds 2015 creëren Nickolas en zijn team bij Media-Architect en Event Market evenementen waarbij ze bedrijven helpen om succesvol een band op te bouwen met hun gemeenschap.

Zijn favoriete activiteit?

Een trip naar Ibiza!

Kelly

Zaakvoerder / Administratie en coördinatie

kelly@eventmarket.be

Boxen / toegewijde moeder / Trapist lover / All round

Samen met haar man, Nickolas, deelt Kelly dezelfde passie voor het ondernemerschap. Haar achtergrond binnen de hospitality geeft haar de mogelijkheid om binnen de event sector trends te verkennen terwijl ze stevig aan de grond blijft als moeder van drie kinderen. Met de aandacht van een kunstenaar voor detail en een energieke persoonlijkheid, drijft Kelly haar team naar het hoogste niveau van vakmanschap.

Kelly’s favoriete activiteit?

Boksen, waarbij ze fysieke en psychologische training combineert. Ook daar dus een alleskunner.

Gerald

Event Market(ing) Manager

gerald@eventmarket.be 0472791778

Cheese lover / Miami / night owl

Gerald’s uitgebreide achtergrond binnen de event en hospitality sector geeft hem een uniek perspectief op de trends van de industrie en hun vernieuwende invloed op evenementen. Zijn inspirerende creativiteit is geworteld in een vlekkeloze stijl; zijn onvermoeibare werkethiek resulteert in de perfecte uitvoering van de meest complexe evenementen.

Gerald’s favoriete activiteti?

Genieten van een cappuccino in zijn favoriete koffiezaak