Meet the team

Nickolas

Zaakvoerder / Event Market(ing) Manager

nickolas@eventmarket.be +32 473 78 39 74

Ibiza / Festivalitis / Voetbal & food / Perfectionist / Snelheid / JCI Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar 2023

Hola! Ik ben Nickolas, een echte ‘selfmade’ ondernemer die zonder diploma’s in het diepe sprong en elke dag leert door te doen. Als ondernemer waardeer ik de erkenning van titels, maar mijn leven draait vooral om het creëren van impact. Mijn specialiteit?

  1. Evenementen organiseren met out-of-the-box concepten die het verschil maken. Het zit ‘m in de details, en ik geloof dat de kleinste elementen een gebeurtenis kunnen transformeren tot een onvergetelijke ervaring.
  2. Creatieve marketingconcepten en doordachte communicatiestrategieën zijn mijn speelveld. Het draait allemaal om het vertalen van ideeën naar resultaten. Administratie? Daar zijn anderen veel beter in.

Ondernemen is voor mij geen kwestie van nodeloos staren naar spreadsheets, maar van beslissingen nemen terwijl ik nadenk. Het is een intuïtieve dans tussen buikgevoel en strategie. Als jij gelooft in avontuur en het onbekende verkennen, ben ik jouw kompaan. Meetings kunnen overal plaatsvinden, of dat nu in Ibiza, Toscane of op een marathonroute is.

Nickolas’ favoriete activiteit?

Een trip naar Ibiza!

Kelly

Zaakvoerder / Administratie en coördinatie

kelly@eventmarket.be +32 473 38 01 00

Boxen / Toegewijde moeder / Trappist lover / All round

Samen met mijn man, Nickolas, deel ik dezelfde passie voor het ondernemerschap. Mijn achtergrond binnen de hospitality geeft me de mogelijkheid om binnen de event sector trends te verkennen terwijl ik stevig aan de grond blijf als moeder van drie kinderen. Met de aandacht van een kunstenaar voor detail en een energieke persoonlijkheid, drijf ik mijn team naar het hoogste niveau van vakmanschap.

Kelly’s favoriete activiteit?

Boksen, waarbij ze fysieke en psychologische training combineert. Ook daar dus een alleskunner.

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten