Event Market(ing)

Evenementen dragen bij tot je bedrijfsdoelstellingen.
Met Event Market(ing) zoeken we naar de sweet spot tussen wat jij wil doen enerzijds en wat je ermee wil bereiken anderzijds. Een paar voorbeelden.

Het eerste wat we doen is je leren kennen: je verhaal, je merk, je collega’s en je klanten. Wie ben jij, wie zijn zij en hoe wil je de twee terug (of nog meer) met elkaar verbinden. Verbinden in de brede zin van het woord: met een productlancering, een teambuilding of een geweldig bedrijfsevent.

Stap twee is je doelstellingen verwerken in een tot in de puntjes creatief evenement dat zijn doel niet mist. Klantenbinding: check. Team spirit: dubbel check. Extra sales: zeker mogelijk.

Samen creëren we zo boeiende en interactieve ervaringen. Ongeziene herinneringen die blijvende banden smeden bij je klanten en collega’s.

Team

Nickolas

Zaakvoerder / Event Market(ing) Manager

nickolas@eventmarket.be

Ibiza / Food & wine / Festivals / Perfectionist

Gebeten door het ondernemerschap organiseerde Nickolas in 2009 een eigen festival dat hem de ideale mix van creativiteit, commerciële flair en hard werken bood. De volgende 5 jaar werkte hij verder aan zijn communicatiebureau waar hij merkte dat er binnen de eventsector nog veel plaats voor verbetering was. Sinds 2015 creëren Nickolas en zijn team bij Media-Architect en Event Market evenementen waarbij ze bedrijven helpen om succesvol een band op te bouwen met hun gemeenschap.

Zijn favoriete activiteit?

Een trip naar Ibiza!

Kelly

Zaakvoerder / Administratie en coördinatie

kelly@eventmarket.be

Boxen / toegewijde moeder / Trapist lover / All round

Samen met haar man, Nickolas, deelt Kelly dezelfde passie voor het ondernemerschap. Haar achtergrond binnen de hospitality geeft haar de mogelijkheid om binnen de event sector trends te verkennen terwijl ze stevig aan de grond blijft als moeder van drie kinderen. Met de aandacht van een kunstenaar voor detail en een energieke persoonlijkheid, drijft Kelly haar team naar het hoogste niveau van vakmanschap.

Kelly’s favoriete activiteit?

Boksen, waarbij ze fysieke en psychologische training combineert. Ook daar dus een alleskunner.

Gerald

Event Market(ing) Manager

gerald@eventmarket.be 0472791778

Cheese lover / Miami / night owl

Gerald’s uitgebreide achtergrond binnen de event en hospitality sector geeft hem een uniek perspectief op de trends van de industrie en hun vernieuwende invloed op evenementen. Zijn inspirerende creativiteit is geworteld in een vlekkeloze stijl; zijn onvermoeibare werkethiek resulteert in de perfecte uitvoering van de meest complexe evenementen.

Gerald’s favoriete activiteti?

Genieten van een cappuccino in zijn favoriete koffiezaak

Onze projecten

muzikant op lanceringsevent vastgoedsector setting lanceringsevent vastgoedsector setting lanceringsevent lanceringsevent vastgoedproject zilverkwartier maquette voorstelling vastgoedproject maquette voorstelling vastgoedproject maquette voorstelling vastgoedproject muzikant op lanceringsevent muzikant op lanceringsevent

Zilverkwartier

Lanceringsevent vastgoedsector Fides - Antwerpen

View more
sfeervol pensioensfeest aankleding pensioensfeest hapjes pensioensfeest Antwerpen gezellig pensioensfeest sfeervolle locatie pensioensfeest

Indian summer

Bedrijfsevenement - Antwerpen

View more
lanceringsevent Rijkswachtkazerne Antwerpen locatie lanceringsevent plannen lanceringsevent vastgoedsector Antwerpen grondplan rijkswachtkazerne Antwerpen sfeer lanceringsevent Rijkswachtkazerne muzikanten op lanceringsevent Rijkswachtkazerne Antwerpen sfeerverlichting lanceringsevent Rijkswachtkazerne hapjes lanceringsevent vastgoedsector locatie lanceringsevent Rijkswachtkazerne

The sound of the police

Lanceringsevent vastgoedsector - Rijkswachtkazerne Antwerpen

View more