Meet the team

Nickolas

Zaakvoerder / Event Market(ing) Manager

nickolas@eventmarket.be +32 473 78 39 74

Ibiza / Food & wine / Festivals / Perfectionist

Gebeten door het ondernemerschap organiseerde Nickolas in 2009 een eigen festival dat hem de ideale mix van creativiteit, commerciële flair en hard werken bood. De volgende 5 jaar werkte hij verder aan zijn communicatiebureau waar hij merkte dat er binnen de eventsector nog veel plaats voor verbetering was. Sinds 2015 creëren Nickolas en zijn team bij Media-Architect en Event Market evenementen waarbij ze bedrijven helpen om succesvol een band op te bouwen met hun gemeenschap.

Nickolas’ favoriete activiteit?

Een trip naar Ibiza!

Kelly

Zaakvoerder / Administratie en coördinatie

kelly@eventmarket.be +32 473 38 01 00

Boxen / Toegewijde moeder / Trappist lover / All round

Samen met haar man, Nickolas, deelt Kelly dezelfde passie voor het ondernemerschap. Haar achtergrond binnen de hospitality geeft haar de mogelijkheid om binnen de event sector trends te verkennen terwijl ze stevig aan de grond blijft als moeder van drie kinderen. Met de aandacht van een kunstenaar voor detail en een energieke persoonlijkheid, drijft Kelly haar team naar het hoogste niveau van vakmanschap.

Kelly’s favoriete activiteit?

Boksen, waarbij ze fysieke en psychologische training combineert. Ook daar dus een alleskunner.

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten

Welcome to the island

Teambuilding Gamma

Event Market Teambuilding Bedrijfsfeest Kerstfeest Amazon Kerst Event Market Teambuilding Bedrijfsfeest Amazon Kerst Kerstfeest Event Market Teambuilding Bedrijfsfeest Amazon Kerst Kerstfeest Sneeuw Event Market Teambuilding Bedrijfsfeest Amazon Event Market Teambuilding Bedrijfsfeest Kerst Kerstfeest Amazon Event Market Teambuilding Bedrijfsfeest Amazon Kerst Kerstfeest

The Awkward Magic of the Holidays

Amazon België x FRIENDSHIP