Ons verhaal

Bij Event Market organiseren we evenementen, klein en groot. Privéfeesten en zakelijke events in binnen-en buitenland, met onze eigen toets, op maat van de klant en van A tot Z. Samen bespreken we de verwachtingen en het budget, om vervolgens met deze briefing, conceptueel en creatief aan de slag te gaan. Met maar één doel: van uw event een doorslaggevend en onvergetelijk succes te maken.

 

Zowel private als corporate events

Van een spetterend huwelijksfeest, over een communiefeest tot een B2B event, laat het maar aan Event Market over. Met oog voor het kleinste detail, werken we uw evenement uit en regelen we alles tot in de puntjes. De locatie, de decoratie en de animatie, maar net zo goed verliezen we praktische zaken, de basis van uw evenement niet uit het oog. En dat kan zo evident zijn als de vraag of er voldoende elektriciteit is

 

Alle ingrediënten brengen we samen in een perfecte mix

Voor elk evenement brengen we de juiste partners samen en maken we door een vlekkeloze coördinatie er een sprankelend geheel van. Op deze manier ontzorgen we onze klanten en schenken we hen een onvergetelijk event. Met een beperkt budget zijn er al hele leuke events mogelijk.

Kelly met haar jarenlange ervaring in de horeca en Nickolas, met zijn creatieve geest, vormen het drijvende topduo achter Event Market. Samen met hun gedreven team vormen ze een topcocktail, die ook van uw evenement een succes maken.

 

Kelly & Nickolas

SOULMATES DIE DEZELFDE PASSIE DELEN

Kelly en Nickolas zijn niet enkel een getrouwd koppel, het zijn soulmates die dezelfde passie delen: mensen laten genieten. Dit doet men door grote en intieme events te organiseren met veel overgave en steeds die persoonlijke touch.

Kelly bezit 14 jaar horeca ervaring. Zij startte in 2009 een koffiehuisje op in de heide van Waasmunster, wat later uitgroeide tot een veel bezocht restaurant genaamd Het Vreedehof. Nickolas daarentegen heeft 10 jaar ervaring met het organiseren van events. Daarmee begon hij te experimenteren in 2009 met het festival At Daylight, daarnaast organiseerde hij tal van privé events (huwelijken, communies, tuinfeesten,…) en bedrijfsfeesten.

Kelly en Nickolas zijn een team, en in een team heeft ieder zijn specialiteiten. Kelly is het praktische brein, zij zorgt er onderander voor dat iedereen correct gebriefd is en dat de bar georganiseerd staat. Nickolas laat zijn creativiteit dan weer de loop bij de keuze van het meubilair, verlichting en zorgt daarnaast voor veel (haalbare) ideeën. Een geslaagde combinatie die van elk event een leuke herinnering maakt.

Oorsprong van genieten

De basis van een event? “Lekker eten en heerlijke dranken”

Schuif mee aan tafel