Mekaar graag zien is één ding als je gaat trouwen, de organisatie van het huwelijk(feest) is dat andere. Blijf mekaar vooral graag zien en laat ons samen jullie dag organiseren. Jullie beslissen, wij coördineren. Met andere woorden, jullie genieten maar weten daarnaast heel goed wat te verwachten. Dit geef rust aan jullie zelf en je entourage.

Heel graag geven we elke tips mee voor een geslaagd huwelijksfeest:

De uitwerking van jullie uitnodiging is heel persoonlijk.

Let er op dat de noodzakelijke items vermeld worden, denk bijvoorbeeld aan dresscode, locatie, uren,… Naast de uitnodiging stuur je best tijdig een teaser of save the date. Zo voorkom je dat er gasten die je er heel graag bij hebt belet zijn te komen.

Wat heeft een eventlocatie nodig voor jullie?

Welke stijl mag dit zijn? Heb je een voorkeur van ligging? Wij gaan mee opzoek naar de juiste locatie. Vergeet daarbij je eigen locatie niet. Je eigen thuis kan je zodanig veel karakter en persoonlijkheid geven. Van bij de eerste opbouw dag zie je iets groeien bij je thuis tot de dag van het feest zelf. Alles voelt vertrouwt aan wat alweer enorm veel rust geeft.

Wie komt er jullie catering voorzien?

Naar welke soort keuken gaat jullie voorkeur? Zijn de wijnen en bieren hier op aangepast? Is er voldoende koeling voorzien? Is jullie brouwer stand-by voor moesten jullie gasten zoveel dorst hebben?

Tijdens jullie event wordt alles mooi uitgelicht met sfeerverlichting, bewegend licht aan de dansvloer, mooie guirlandes rondom de tent en aan de inkom. De catering draait op volle toeren, de flessen worden gekoeld, de deejay drijft het tempo op en dan … de elektriciteit valt uit. Kijk vooraf goed na hoeveel elektriciteit je nodig hebt.