THE SILK ROAD

Aziatisch klantenevent

Van Buddha beelden, Chinese tempelleeuwen en een grote Oosterse poort tot thematische acts met zwaarden. Dit Aziatisch klantenevent was een unieke beleving voor alle genodigden. De themadag startte met een verwelkoming in een groene oase met Tibetaanse Xiexie tent en eindigde met een authentiek concert op taiko drums. Tussendoor konden de gasten genieten van maar liefst zes verschillende Aziatische acts, heerlijke Vietnamese gerechten van onze partner Bún Antwerpen en daarbijhorende wijnen geselecteerd door sommelier Steve Bette. Een dag om niet snel te vergeten dus …

Een trip naar Azië

Het doel van het event was om alle zintuigen van de klanten te prikkelen en ze Azië letterlijk te laten proeven, voelen, ruiken, horen en zien. Die experience begon al bij het zien van de impressionante setting waarbij alle details aanwezig waren. De klassieke Xiexie tent werd omgeven door echte Aziatische planten om zo het gevoel van een jungle te creëren. 

Na aankomst van de gasten kon de eerste act starten: Balinese danseressen verrasten het publiek met een traditionele dans. Gedurende de dag volgden de Aziatische acts elkaar op. Het publiek kon genieten van een Chinese harpist, een klassieke leeuwendans, een rustgevende theeceremonie, een authentieke zwaardvechter en een afronding op taiko drums. Het was een uniek belevingsdag waarbij de genodigden van de ene verbazing in de andere vielen.

Organisatie tot in de puntjes

De vraag van de klant was heel duidelijk. Om dit klantenevent echt tot leven te laten komen was het dus belangrijk om rekening te houden met alle details en toch genoeg samenhang te creëren. De kunst zat dus volledig in de beleving: van foodpairing tot aankleding. 

We brachten het verre Azië naar België en contacteerden voor elk belevingsaspect de juiste partners. Zo konden we uiteindelijk alles op elkaar afstemmen en creëerden we een mooi Aziatisch geheel dat volledig voldeed aan de wens van de klant. 幸福!

Let’s connect

Jouw volgend bedrijfsfeest met Event Market organiseren? Dat kan! Contacteer ons en wij bespreken samen met jou de mogelijkheden.

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder