APPLES & PEARS

Grand Opening Brussels Keirsmaekers

Voor de organisatie van dit bedrijfsevenement haalden we alles uit de (koel)kast. Keirsmaekers, een groothandel in groenten en fruit uit Sint-Katelijne-Waver, opende haar vernieuwde magazijnen. De ideale gelegenheid dus voor een groots openingsevenement, dat smaakt naar meer …

Een tweedelige opzet

Het doel van dit bedrijfsevenement bestond uit twee delen: klanten verwelkomen en leveranciers betrekken. Enerzijds voorzagen we zo’n 300 klanten van een hapje, een drankje en de gelegenheid om een gezellig babbeltje te slaan. Anderzijds organiseerden we een aparte marktruimte waar de leveranciers van Keirsmaekers hun heerlijke groenten en fruit ten toon stelden. Op die manier werd de waarde van hun partnership met gekende groenten- en fruitleveranciers zoals bijvoorbeeld BellOrta en Stoffels extra in de verf gezet.

Opbouw van receptie tot avondfeest

De sfeer op dit evenement begon heel ontspannen met een receptie, begeleid door een pianist. Dat was het ideale moment om een gesprek aan te knopen met alle toffe peren die aanwezig waren. Naarmate de dag vorderde, werd de muziek overgenomen door een live saxofonist en tegen de avond kon iedereen genieten van een spetterend optreden van een liveband. 

De kers op de taart was de dj die de avond afsloot met een knallend dansfeest. Iedereen ging los en extra biervaten moesten last minute worden bijgehaald. Het feest ging door tot in de vroege uurtjes en iedereen ging naar huis met een voldaan gevoel.

Let’s connect

Jouw volgend bedrijfsfeest met Event Market organiseren? Dat kan! Contacteer ons en wij bespreken samen met jou de mogelijkheden.

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder