EventMarket Past Events Vitamine Zee EventMarket Past Events Vitamine Zee EventMarket Past Events Vitamine Zee EventMarket Past Events Vitamine Zee EventMarket Past Events Vitamine Zee

Vitamine Zee

De Vitamine Zee boost is een exclusieve rondvaart op de Oosterschelde, waarbij jij en je team langs o.a mossel- en oesterpercelen passeren. Daar kunnen je gasten eigenhandig oesters binnenslepen. Na de rondvaart worden de flessen ontkurkt en genieten jij en de collega’s van een heerlijke Fruits de Mer experience. Het adembenemend zicht op de Oosterschelde krijg je er gratis bij!

De zilte zee proeven, de wind door de haren, samenwerken om daarna samen te genieten van al dat lekkers dat de zee te bieden heeft: na deze incentive heeft je team weer de nodige energie om de wereld te verslaan. Je kan er voor kiezen om hier een 1-daagse uitstap van te maken, of een gans weekend.

EventMarket Past Events Vitamine Zee EventMarket Past Events Vitamine Zee

Exclusieve rondvaart op de Oosterschelde

Een exclusieve tocht op de Oosterschelde, inzicht in hoe de oesters groeien en meer kennis van wat er allemaal op de bodem van de Oosterschelde leeft, dankzij de sleepvis demonstratie. Dat is deze tocht in een notendop. Ook is het mogelijk om tijdens de rondvaart een receptie te houden.

EventMarket Past Events Vitamine Zee EventMarket Past Events Vitamine Zee EventMarket Past Events Vitamine Zee

Diner aan de Oosterschelde

Na de boottocht begeven we ons naar een charmant restaurant. Tijdens het diner proef je van kraakverse producten zoals oesters, mosselen en kreeft. Een spectaculair en uniek uitzicht over de historische oesterputten én de Oosterschelde maken de beleving af. Een absolute aanrader!

EventMarket Past Events Vitamine Zee EventMarket Past Events Vitamine Zee

Extra

Ervaar de luxe van even helemaal niets te moeten

Graag overnachten op locatie? Dat kan voorzien worden. Zo is je team meteen ter plaatse voor eventuele teambuildings en/of team meetings de dag erna.