The ice break(er)

De Zwitserse Alpen, die liggen in eigen land! Hét voordeel van een indoor skipiste? Een jaar rond sneeuwgarantie natuurlijk!

Een corporate event in een indoor skipiste is uniek op alle vlakken.
Meetings, productlanceringen, incentives of gewoon een aparte manier om je klanten te bedanken verweef je in een op maat gemaakt programma op een écht exclusieve locatie.

Ski en snowboard de meest voor de hand liggende of belangrijkste activiteiten? Klopt, maar vergeet ook wat er rond de piste gebeurt niet. Minstens even belangrijk als je het ons vraagt. Buitengewone en aangepaste catering, perfect uitgeruste zalen en natuurlijk: een  legendarische après-ski!

Een ski-event breekt met het alledaagse. Je creëert een authentieke beleving met een bijzondere focus op kwaliteit. Ons team is gespecialiseerd in het uitwerken van packages op maat, met als doel: een unieke ervaring creëren.

Tirol meeting

In de voormiddag kan je gebruik maken van de verschillende vergaderzalen die beschikbaar zijn op de locatie. Een vergadering of bespreking in de bergen, waarom niet? 

Ski of snowboard

Geniet samen met je bedrijf op de skipistes en boost zo het teamgevoel.

Ook collega’s die nog nooit op de latten hebben gestaan, beleven een unieke tijd dankzij de hulp van ski- en snowboardmonitoren (zowel voor initiatieles als voor vrij skiën).

Iglo's bouwen

Nog op zoek naar een unieke incentive? Wat dacht je van samen met je team iglo’s te bouwen?

Apres-ski

Geen skivakantie is geslaagd zonder de legendariche apres-ski beleving!

Daarom voorzien wij een authentieke après-ski. Vanaf de piste skiën jullie de après skihut in. De typische schlagermuziek, jagerbombs en Glühwein zullen voor jullie klaarstaan.

Diner in de bergen

Geniet van een gezellige:

  • Fondue
  • Of van een uitgebreid 3-gangen menu
  • Of van een heerlijke winterbbq