Route des Vins

Zuid-Limburg heeft prachtige landschappen, wijngaarden en sinds kort ook een echte ‘Route des Vins’. Samen met je bedrijf kan je het Hageland in 2 geweldige dagen ontdekken, 48u vol unieke ervaringen. Proef, beweeg en geniet van het Limburgse wijngebied!

Vespa tour

Onze tweedaagse incentive starten we met een Vespa tour. Deze route laat je het prachtige heuvelachtige landschap zien van de regio rond Borgloon. Ook de vele fruitboomgaarden en wijngaarden die Haspengouw rijk is, komen we tegen. Slaat het weer tegen? Dan doen we dezelfde route gewoon in een old school Citroën 2CV!

Wijnkasteel

Na de Vespa tour trekken we verder naar een wijnkasteel.

We gaan wandelen in het park rond het kasteel. Een waar genot, dankzij een indrukwekkend arboretum, een rozentuin en de grootste wijngaarden van België. Je bezoekt het oude koetshuis met de meest moderne druivenpers, de stokerij, de eeuwenoude én de nieuwe wijnkelders. Tot slot – save the best for last – proef je de wijn.

Naast boeiende verhalen over het verleden, het heden en de toekomst van het domein, maak je kennis met de werkzaamheden in de wijngaarden en met de volledige vinificatie, van druif tot glas.

Dineren tussen de wijngaarden

Event Market biedt de mogelijkheid om te lunchen of te dineren tussen de wijngaarden. Geniet van een compleet verzorgde en ambachtelijke lunch of diner tegen de achtergrond van de druiven. Het menu stemmen we af op jouw voorkeur.

Overnachting

Het Hageland biedt heel veel verschillende opties om te overnachten, van slapen in een charmant kasteel of een luxe hotel tot een overnachting op het water. Wat kies jij?

Luchtdoop

Als kers op de taart sluiten we onze tweedaagse af met een unieke helikoptervlucht over de wijngaarden. Vanop 150m hoogte bewonder je de vele kastelen die de streek rijk is, waaronder:

  • Het wijnkasteel van Genoelselderen
  • Het waterkasteel van ‘s Herenelderen
  • Het kasteel van Beto

Een unieke ervaring die ongetwijfeld een onvergetelijke indruk zal nalaten op jou en je team!