Incentives

Je medewerkers belonen voor hun puike resultaten, de banden aanhalen met je zakenpartners of je klanten verwennen met een evenement dat ze niet snel vergeten? Met de incentives van Event Market maak je ongetwijfeld indruk.

We selecteerden 4 geweldige bestemmingen in Europa, met een waaier aan mogelijkheden en met één zekerheid: een onvergetelijke incentive met impact, waarbij we je persoonlijk begeleiden ter plaatse. Op zoek naar een andere leuke optie? Wij werken met plezier een incentive uit op maat.

Cultuur & natuur

TOSCANE

Kijk je ogen uit in Firenze, laat je smaakpapillen verwennen door de voortreffelijke Italiaanse wijnen, waarna je tussen de wijnranken ook nog een feestje kan bouwen. Wij kennen deze Italiaanse streek op ons duimpje en stellen in een oogwenk een programma op maat samen.

Een unieke combinatie van sport & beleving

SKI & SEE

Als incentive op de latten? Geweldig toch! Het ene moment zoef je tegen een rotvaart de berg af, terwijl je het volgende moment banden smeet aan de bar. Maar het Italiaanse Civetta heeft ook voor de niet-skiërs heel wat te bieden. Venetië en cortina liggen op een boogscheut, dus er is ook ruimte voor een fikse portie cultuur. Een geleid bezoek aan de stad van de liefde, een prosecco tasting of enkele musea bezoeken, de regio biedt tal van mogelijkheden. Hetzelfde programma, maar dan in een ander seizoen? Deze trip is ook mogelijk als fiets-, wandel- of motortocht.

In het spoor van de hippies

IBIZA

Ibiza is hot, Ibiza is authentiek,  Ibiza is helemaal wat voor jullie! Een boottochtje naar verlaten baaien met een cocktail in de hand, struinen over de hippiemarkt of met zijn allen met de voetjes onder tafel, een geweldige zonsondergang meepikken. Op Ibiza verveel je je geen moment. We selecteerden er tal van locaties, activiteiten en restaurantjes die ongetwijfeld in de smaak vallen. Zo kunnen we je door onze uitstekende lokale contacten een bezoekje aan de fantastische zoutvlakten aanbieden: uniek!

Een mix van wijngaarden, oceaan en stad

BORDEAUX

Of je nu het liefst met zijn allen met de voetjes in het water een lange strandwandeling maakt, magnifieke wijnen proeft of misschien net wat meer actie en avontuur wenst: Bordeaux biedt het allemaal. In en rond deze Franse stad bieden we je tal van activiteiten.