Ibiza Incentives

Met Event Market creëren we boeiende en ongeziene ervaringen. We zijn een partner die mee ter plaatse gaat, ontzorgt, vooruit denkt en achteraf blijft verrassen. Je gaat met ons naar het mooiste eiland van Zuid-Europa: IBIZA. Naast de lokale beleving, zetten we tijdens de incentive in op het versterken van de communicatie binnen jouw team. Die multi-channel aanpak zorgt voor een trip om nooit te vergeten.

Event Market Favorites per regio

Ibiza North

Het noorden van Ibiza biedt een ruw, rotsachtig landschap maar kent ook prachtige verlaten baaitjes en stranden. Ontdek ze tijdens een stevige wandeling via land of ga voor de scenic route langs het water. Durvers halen hun hart op tijdens…

View more

Ibiza East

In dit deel van het eiland genieten vroege vogels van een prachtige zonsopgang. Ervaar de heerlijke ochtendstond vanop zee of gewoon vanop het land. Zomer of winter, in het oosten van Ibiza valt altijd wel iets te beleven. Gezellige movie…

View more

Ibiza Centre

De kustlijn van Eivissa is de moeite waard, maar ook dwars door het eiland passeer je betoverende plekken. In het midden van Ibiza komt de liefhebber van agrotoerisme helemaal tot rust tussen de olijf-, amandel- en fruitbomen. Hier geniet je…

View more

Ibiza South

Dalt Vila, het oude stadscentrum van Ibiza, geniet in deze regio het meeste aanzien. In de ommuurde stad kuier je door smalle kronkelstraatjes met fijne boetiekjes en geniet je van een wandeling langs de jachthaven. Kijk je ogen uit op…

View more

Ibiza West

Voor idyllische zonsondergangen moet je in het westen zijn. Vlij je neer op het strand met een glaasje in de hand en een drumsessie in de oren. Locals voeren je mee op het ritme van het eiland terwijl je zicht…

View more

Laat je met Event Market inpakken door de charme van het innemende Eivissa. Relax, reload, Ibiza.

Je zakenpartners, team of collega’s een lichamelijke en/of geestelijke boost geven bevordert de creativiteit, de weerbaarheid en de persoonlijkheid. Precies wat je zoekt? Tijdens een incentive naar Ibiza bepaal jij wat je wil bereiken.

Activiteiten tijdens een Ibiza Incentive

Ibiza kent iedereen als party hardy eiland. Dat klopt, maar dekt lang niet de ganse lading. Integendeel, het eiland biedt zoveel meer dan dat.

 

  • Huur een scooter en rijd de kustlijn af: je ontdekt er de mooiste (geheime) baaitjes om in te zwemmen
  • Waan je Lionel Ritchie tijdens een optreden in een verborgen stierenarena hoog in de bergen
  • Vier de Nieuwjaarsduik (!) op een ongeziene manier
  • Leer de geschiedenis van Ibiza kennen aan de zoutvlaktes in het Zuiden
  • Djembé les van een echte Ibicenco, op het strand bij de zee

Ga volop voor een beleving en color local en dompel je team helemaal onder. Ibiza is trouwens een easy travelling bestemming. Op slechts 2 uur vliegen van Deurne, Zaventem of Eindhoven heb je nog de ganse dag voor je.

Wil je van de sfeer en de locatie gebruik maken om een brainstorm in te lassen? Dat kan: Event Market zorgt voor een praktische werkplek – alle essentials included – op een unieke locatie.

*Met Event-Market(ing) gaan we trouwens volop voor de realisatie van jouw bedrijfsdoelen, via activiteiten op het juiste niveau. Geen doel te gek, geen format te zot. Hoe kunnen we jou helpen?

Eten en drinken tijdens een Ibiza Incentive

In Eivissa siert eenvoud het leven, ook aan tafel. Als eiland is de keuken hier doordrongen van al het lekkers uit de zee. De lokale vissers gooien ‘s nachts hun netten uit en leggen hun kraakverse vangst nog net niet rechtstreeks op je bord.

Of wat dacht je van de vele soorten wilde paddestoelen en asperges, het malse lamsvlees en de paella-versie met pasta. Afsluiten doe je met flaó, hét dessert van de eilandbewoners.

Over de lekkere aperitief mogelijkheden, uitstekende wijnen en fijne digestief suggesties hebben we het zelfs nog niet gehad…

Een avond lang zalig tafelen in de schaduw van de oudste pijnboom van het eiland, meer moet dat niet zijn. De ongelofelijke culinaire ervaring inspireert misschien wel om thuis aan de slag te gaan. Het creëert in elk geval herinneringen die je nooit zal vergeten. Graag gedaan.

Slapen tijdens een Ibiza Incentive

Noord, zuid, oost of west: elke hoek van Ibiza heeft zijn charme. Van ruige dennenbossen tegen de heuvels over de beschutting van Dalt Villa tot een zandstrand in een stukje ongerepte natuur.
Kies hoe jij al die pracht wil beleven: als agrotoerist, vanuit je eigen finca of in een gezellig boutique hotel. Alles kan.

Een Ibiza Incentive: praktisch

Laat je verwonderen en verwennen door al het moois dat Ibiza te bieden heeft. Event Market werkt voor jou een programma op maat uit, op basis van aantal personen, must haves en nice to haves en budget.

Vertrekken kan vanuit België, Nederland of Duitsland. Transport ter plaatse, begeleiding naar accommodatie en restaurants, opstart activiteiten etc. gebeurt allemaal via dezelfde persoon. Het enige wat jij en en je reisgezelschap moeten doen is ontspannen en genieten. En weet: je kan altijd terug.