GRAND OPENING

Groep VDH Mercedes – Aarschot

Een launch event om niet snel te vergeten. Dat was het doel van VDH Groep. Ze wilden de buurt laten weten dat ze nog steeds in hun vertrouwde concessie terecht konden na de overname. De opzet van het event was dus simpel: zo veel mogelijk klanten en prospecten bereiken en een blijvende indruk nalaten. Voor de praktische uitwerking van dit bedrijfsevenement creëerden we een unieke meerwaarde door in ons eigen klantenbestand te duiken. Dankzij een samenwerking met Antonissen Development Group konden we een gezamenlijk doelpubliek aanpreken.

Het beste van twee werelden

In dezelfde periode als het launch event van VDH Aarschot, introduceerde Antonissen Development Group hun nieuw woonproject in Aarschot: O’rizon. Omdat beide klanten zich op hetzelfde doelpubliek richtten, besloten we een bedrijfsevenement te organiseren waar beide partijen baat bij hadden. Op die manier creëerden we een shared network. Antonissen kreeg een eigen beursstand tijdens het evenement en VDH Groep mocht gebruikmaken van het klantenbestand van deze projectontwikkelaar. Een win-win dus. 

Meer over het evenement zelf

Naast het aanspreken van zoveel mogelijk klanten en prospecten was het tweede doel van VHD Groep om hun boodschap duidelijk te maken. Iedereen was nog steeds welkom in de Mercedes Benz concessie in Aarschot en kon rekenen op hun expertise en professionaliteit. Dit was dan ook het uitgelezen moment op twee nieuwe types te lanceren: de Mercedes GLC en T klasse.

Het evenement werd verspreid over drie dagen. Op vrijdagavond werd een B2B-publiek aangesproken. Tijdens het opendeurweekend waren alle particulieren welkom in de concessie. De B2B-opening was eerder klassevol, met een receptie met open bar, een walking dinner, live muziek en een speech van Aarschotse burgemeester Gwendolyn Rutte. Het B2C opendeurweekend had daarentegen eerder een familiale focus. Er was een feestelijke foodtruck en zelfs een Lunapark met arcade games voor jong en oud.

Een evenement met een duidelijk doel

Vanaf het begin stemden we alles af op de duidelijke doelen van VDH Groep. Daardoor ging dit lanceringsevenement veel dieper en creëerden we een unieke meerwaarde dankzij het partnership met Antonissen. Bij het organiseren van bedrijfsevenementen stellen we altijd eerst de einddoelen vast, om vervolgens alles in de juiste richting te sturen. Dat is onze formule voor succes. Het launch event van VDH Aarschot staat nog steeds in het geheugen van de Aalstenaars gegrift. Opzet geslaagd dus.

Let’s connect

Jouw volgend bedrijfsfeest met Event Market organiseren? Dat kan! Contacteer ons en wij bespreken samen met jou de mogelijkheden.

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder