WELCOME TO THE ISLAND

Teambuilding Gamma

Tijdens de jaarlijkse teambuilding van Gamma wakkerden we de creatieve kant van de teamleden aan. De managers en filiaalverantwoordelijken van alle Gammafilialen in België werden samengezet aan het Galgenweel op Linkeroever. Daar kregen ze de opdracht om back to basics te gaan.

Elke dag zien de collega’s honderden materialen over de toonbank gaan, maar deze keer werden ze uitgedaagd om daarmee iets nieuw te creëren. Zouden ze zelf kunnen overleven op een onbewoond eiland met de producten die ze in de winkels verkopen? Zijn ze eigenlijk zelf handig en creatief? Wij deden de test.

Welcome to the island

De collega’s van Gamma werden hartelijk ontvangen in een zomerse setting met zicht op de kathedraal van Antwerpen. Tijdens de jaarlijkse presentatie over de plannen en doelen konden ze even wennen aan de zomerse sfeer op hun eigen eiland. Daarna begonnen ze aan het echte werk: de thema-activiteiten. De eilandbewoners van Gamma kregen de keuze uit vlotten bouwen, wake boarden of kunstwerken maken. Allemaal met producten uit de winkel natuurlijk. Als afsluiter genoot het hele team van een heerlijke barbecue en een echte summer party. Het resultaat? Veel gelach en een heel gezellige en creatieve ervaring.
Een teambuilding met een duidelijk doel

Buiten het thema en de praktische uitwerking van deze Italiaanse teambuilding, was ook het doel een heel belangrijk punt. Dit vormde namelijk de basis voor het hele concept. De bedoeling was om alle filiaalmanagers even weg te halen uit hun dagdagelijkse omgeving en hen op een nieuwe locatie kennis te laten maken met andere Gamma managers over heel België. Met de hulp van onze partners konden deze collega’s elkaar leren kennen in een prachtige setting en werd de teamspirit verstrekt. We kijken al uit naar de uitwerking van de volgende teambuilding.

Een goed doordacht plan

Zoals altijd respecteren we bij de opmaak van het plan en de activiteiten het doel van de teambuilding. Het idee achter deze outdoor teambuilding was vooral om de medewerkers van Gamma even te laten deconnecteren met de echte wereld en elkaar beter te leren kennen tijdens enkele creatieve activiteiten. De missie was zeker geslaagd. De collega’s gingen naar huis met een goed gevoel, heel wat creatieve ideeën en veel zin om er weer in te vliegen.

Let’s connect

Jouw volgende teambuilding met Event Market organiseren? Dat kan! Contacteer ons en wij bespreken samen met jou de mogelijkheden.

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder