LA VITA È BELLA

Teambuilding Gamma

Elk jaar verrast Gamma België haar filiaalverantwoordelijken over heel België met een originele teambuilding in een uniek thema. Het doel is om gedurende één dag zo’n 125 managers mee te nemen in een concept dat verbaast, enthousiasmeert en de creativiteit aanwakkert. Rond dat doel werkte ons team een geïntegreerd concept uit dat de teambeleving versterkte en iedereen met de neus in dezelfde richting zette.

La Vita è bella met Italiaanse activiteiten

Voor één dag toverden we het prachtige domein van één van onze partners in Limburg om tot een waar Italiaans paradijs. Op die manier waanden de collega’s van Gamma zich meteen in het warme zuiden. Op deze feeërieke bestemming was er voor ieder wat wils, want alle mogelijke activiteiten kregen een Italiaans tintje.

De dag startte met een uiteenzetting over de plannen en doelstellingen en een korte voorstelling van de nieuwe producten en werkingen. Daarna konden de Gamma collega’s kiezen welke Italiaanse activiteiten hun hart het meest konden bekoren. In het aanbod zat onder meer een prachtige Vespatocht door de velden, een bezoek aan een wijnkasteel, een rondje op een opblaasbaar avonturenparcours en een kookworkshop met Pepe Giacomazza. De dag werd afgesloten met een heerlijk Italiaans diner dat door het team zelf was bereid tijdens de kookworkshop. Van een team effort gesproken. Voor mensen die van ver kwamen was de mogelijkheid om te overnachten voorzien.

 

Een teambuilding met een duidelijk doel

Buiten het thema en de praktische uitwerking van deze Italiaanse teambuilding, was ook het doel een heel belangrijk punt. Dit vormde namelijk de basis voor het hele concept. De bedoeling was om alle filiaalmanagers even weg te halen uit hun dagdagelijkse omgeving en hen op een nieuwe locatie kennis te laten maken met andere Gamma managers over heel België. Met de hulp van onze partners konden deze collega’s elkaar leren kennen in een prachtige setting en werd de teamspirit verstrekt. We kijken al uit naar de uitwerking van de volgende teambuilding.

Let’s connect

Jouw volgende teambuilding met Event Market organiseren? Dat kan! Contacteer ons en wij bespreken samen met jou de mogelijkheden.

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder