60 jaar worden is een mijlpaal en al zeker als dat ook nog eens het moment is om van je welverdiend pensioen te gaan genieten. Bij Event Market weten we met zulke leuke projecten wel raad.

De natuur centraal

De natuur en de dieren centraal stellen en buiten naar binnen halen, dat was de boodschap die we kregen. Voor de rest? Carte blanche! De prachtige tuin werd omgetoverd tot een oase van licht, waar een tent met doorzichtige wanden de eyecatcher vormde. Buiten en binnen versmolten naadloos in elkaar, terwijl fakkels en vuurkorven voor de nodige sfeer zorgden. De paardjes? Die genoten mee, terwijl guirlandes de gasten al van bij de binnenkomst in de juiste stemming brachten.

Met vruchten van het seizoen en verfijnde gerechtjes, werden ook de smaakpapillen van de gasten verwend. Terwijl de avond vorderde, werden er steeds meer verhalen uitgewisseld bij de knisperende vuurkorven. Buiten werd binnen, de natuur kreeg een prominente plek en iedereen genoot met volle teugen. Een verjaardag om nooit te vergeten en de ideale start van het leven na het werk. 

Proef zelf de sfeer en droom weg bij de foto’s. 

Zelf een feest organiseren?

Zelf een pensioen- of verjaardagsfeest organiseren? Contacteer ons, ook voor jou kunnen we ongetwijfeld een onvergetelijke belevenis op maat uitwerken