Medewerkers aan boord houden, motiveren en belonen? Geen betere manier om de kids erbij te betrekken dan een sinterklaasfeest te organiseren. Een belevenis die voor sfeer zorgt en blijft hangen bij jong en oud. Wie wordt er niet vrolijk van blije kinderen die speelgoed krijgen?

Een sinterklaasfeest om van te smullen

Wil je een sinterklaasfeest organiseren en dit uitbesteden, dan ben je bij Event Market aan het juiste adres. We bruisen van de idee├źn om van het sinterklaasfeest van jouw bedrijf een succes te maken.

Of je nu een sinterklaasmiddag wil organiseren, er andere activiteiten aan wil koppelen of gelijk een teambuilding van wil maken voor je medewerkers: alles is mogelijk. Binnen het budget en op maat van de verwachtingen organiseren wij een sinterklaasfeest om maat. We zorgen voor aangepaste catering, sinterklaas versiering en uiteraard voor Sinterklaas zelf met zijn trouwe pieten en heel wat snoepgoed en geschenkjes. Aan alles wordt gedacht. We toetsen nauwgezet de verwachtingen af, communiceren open en direct en maken jouw feest onvergetelijk.

Van a tot z: een sintfeest om nooit meer te vergeten

Van de uitnodiging van het sinterklaasfeest tot het opruimen na afloop staan we aan je zijde en zorgen we dat alles vlekkeloos verloopt. Bij Event Market hebben we heel wat expertise in het organiseren van (sinterklaas)feesten en kunnen we een heel aantal referenties voorleggen. Organiseren zit ons in het bloed.

Een onvergetelijk sinterklaasfeest waar dagenlang over gesproken wordt, met een origineel concept, leuke activiteiten en een heleboel geschenkjes die een lach toveren op de kindergezichtjes? Niet twijfelen, contacteer ons voor een afspraak en we zetten onze creativiteit aan het werk. Zo wordt jouw sinterklaasfeest van 2017 een event om nooit meer te vergeten. De kids en medewerkers zullen je dankbaar zijn en geloof ons, dat merk je op de werkvloer.