ROAD TO 2026

BMW Automotive & Mobility Group

Het doel van BMW Automotive & Mobility Group is om op een persoonlijke en laagdrempelige manier alle belanghebbende partijen tijdig op de hoogte brengen van belangrijke veranderingen binnen de automobielwereld. Om die bedrijfsstrategie om te zetten in een succesvolle eventstrategie vertaalden wij de waarden van deze toegankelijke partner met de juiste knowhow naar een laagdrempelig evenement voor fleet managers en zaakvoeders.

Concreet organiseerden we een fleet evenement genaamd ‘Road to 2026’. Voor dit bedrijfsevenement behandelden we cruciale topics zoals elektrificatie en fiscaliteit tijdens een interactief panelgesprek met enkele vooraanstaande Fleet Experts. Dit alles ging gepaard met een brunch & drinks in een prachtige groene omgeving. Zo konden we op een mooie lentedag samen op de toekomst klinken.

Vertaling van A&M’s waarden

Het feit dat dit evenement al in 2022 plaatsvond, onderstreept de inherente kennis van BMW A&M Group. Vier jaar voor de deadline van minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) kaartte deze automobielgroep de grote veranderingen voor de sector reeds aan. Vanaf 2026 zullen enkel elektrische wagens (en waterstofauto’s) nog fiscaal aftrekbaar zijn voor bedrijven. Dat was de boodschap die ze tijdig wouden meegeven aan fleet managers en zaakvoerders.

Tijdens een laagdrempelig bedrijfsevenement in een groene setting kon BMWA&M Group in een plenaire sessie met optimaal geluid duidelijk de veranderingen aankaarten. Daarna kregen de aanwezigen ook de mogelijkheid om in interactie te gaan met de panelsprekers en hun kritische vragen te stellen. Om alles vervolgens te laten bezinken, konden de gasten na de presentaties buiten verder genieten van drankjes en hapjes met op de achtergrond gepaste live muziek.

Een bedrijfsevenement met een duidelijk doel

Bij Event Market kijken we altijd eerst naar het doel van de klant. Wat is zijn of haar bedrijfsstrategie en hoe zorgen we ervoor dat de organisatie van een bedrijfsevenement dat onderbouwt. In het geval van BMWA&M Group was dat heel duidelijk: de veranderingen op een duidelijke en laagdrempelige manier communiceren aan fleet managers en zaakvoerders. Wij zorgden dus voor een sfeervolle groene setting, de catering en goed geluid voor de plenaire vergadering en de talkshow.

Let’s connect

Jouw volgend bedrijfsevenement met Event Market organiseren? Dat kan! Contacteer ons en wij bespreken samen met jou de mogelijkheden.

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder