Zomerevenementen

Wij organiseren een zomers event op maat van jouw bedrijf

De zomermaanden zijn ideaal om uit te pakken met een groot bedrijfsevenement. De unieke sfeer van warmte, vrolijkheid en ontspanning zorgen voor tonnen positieve energie en boosten de moraal van zowel medewerkers als klanten. Event Market helpt je met het organiseren van een evenement dat perfect aansluit op jouw bedrijfsdoelen. Van een eigen festival voor je klanten tot op maat georganiseerde Olympische Spelen voor jouw team, wij zorgen voor een onvergetelijk bedrijfsevenement. Ontdek hieronder onze zomerconcepten.

Schitter in je eigen sportdorp

Voor hoogstaande sportieve prestaties hoef je deze zomer niet naar de Olympische Spelen in Parijs of het EK voetbal in Duitsland. In jouw eigen sportdorp tillen we de teamspirit en het enthousiasme van je teamleden naar een hoger niveau. Haal het beste in jezelf en je teamleden naar boven en ga voor goud. Laat je medewerkers zich als ware olympiërs voelen tijdens zomerse een dag vol teambuildingsactiviteiten en competities. Go teamspirit, go!

Highland Heritage familiedag

Breng families van werknemers en klanten samen voor een dag vol plezier en avontuur op een grootse familiedag. Van traditionele Highland Games tot nieuwe uitdagingen, er is voor elk wat wils. Creëer onvergetelijke herinneringen en versterk de band tussen je bedrijf en de mensen die er het meest toe doen. Let’s go, mates!

Gooi de benen los op je eigen festival

Geen ticket voor Tomorrowland, Pukkelpop of Rock Werchter kunnen bemachtigen? Geen zorgen, op jouw eigen bedrijfsfestival ben jij sowieso de ster. Wij zorgen ervoor dat al je klanten zich volledig kunnen uitleven op de maat van de muziek. Of je nu aan een evenement op locatie denkt of dichtbij … Wie aan festivals denkt, denkt aan sfeer. En laat dat nu de grootste troef van deze formule zijn. Booze & beats inbegrepen!

Back to work

Het einde van de zomer hoeft niet het einde van de fun te betekenen. Nodig je werknemers uit voor een heerlijke barbecue na de zomervakantie. Het ideale moment om even bij te praten en met nieuwe moed terug aan het werk te gaan. Combineer het lekkere eten met enkele teambuildingactiviteiten om de teamspirit een boost te geven en ontvang je werknemers met open armen terug op kantoor. Van een schitterende start gesproken.

Let’s get in touch

Evenementen organiseren, daar kruipt veel tijd in. Je jongleert voortdurend je budget met de kleinste details zoals naamkaartjes of decoratie. Met een evenementenbureau gespecialiseerd in bedrijfsevenementen en teambuildings zit je goed. Jij geeft ons een idee of kiest een van onze formules… en klaar.  Alle andere details? Daar zorgen wij voor. 

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder