Winterfeesten

Een eindejaarsfeest op maat van jouw bedrijf

Vier het halen van je bedrijfsdoelstellingen met wat extra jingle bells en bedank medewerkers of klanten voor hun inzet en loyaliteit het afgelopen jaar. Van winter BBQ tot Sinterklaasfeest, indoor of op de parking, op een paar uur of gedurende meerdere dagen. Geen enkel idee is te gek.

Event Market zorgt voor een spetterend einde van 2023 en een knallende start van het nieuwe jaar voor jouw bedrijf.

Winter Wonder

Wie aan Kerst denkt, denkt aan een sneeuw. Bezorg je werknemers een bijzondere kerst dit jaar met een betoverend Winter Wonder feest. Een prachtig verlichte dennenboom is het begin van ongeziene gezelligheid. Wij nemen het voor jouw bedrijf nog een stap verder en dompelen je volledige bedrijf in de feeërieke wereld van winter wonderland.

EventMarket Winterfeesten
EventMarket Winterfeesten

Winterconcert

Een winterconcert voegt aan elk bedrijfsfeest een nieuwe dimensie toe. Laat jou en je werknemers, klanten of leveranciers betoveren door de klanken van een wonderbaarlijk wintersymfonie. Geef al je zintuigen de kans om te genieten van een wonderlijke winter. 

Oesters en parels

Zet samen met je medewerkers koers richting het nieuwe jaar. Op een boot, met verse oesters en een glaasje bubbels. Geen betere manier om je medewerkers te bedanken dan met heerlijke lekkernijen. 

EventMarket Winterfeesten
EventMarket Winterfeesten

Wintermarkt

Associeer jij het najaar met winterchalets, warme chocolademelk en glühwein? Fantastisch!
Wij brengen de wintermarkt naar je bedrijf voor een onvergetelijk evenement. Vandaag genieten je klanten van een de gezelligheid, morgen zijn je medewerkers en hun gezin aan de beurt en overmorgen genieten je leveranciers van al dat winterplezier!

Winter BBQ

Ervaar de intensiteit van een winter barbecue. Verwarm jezelf en je team rond de winterpikkel en neem de geur van de brandende kolen in je op. Verras je medewerkers met de culinaire belevenis van het grillen tijdens de koude dagen. 

EventMarket Winterfeesten
EventMarket The Ice Break(er)

Short ski in België

Voor de sportievelingen mag een winterfeest al eens meer pit hebben. Daarom organiseren we met Event Market ook ski trips binnen België. Op die manier hoef je niet ver te rijden om je favoriete wintersport uit te oefenen met je team. Bouw samen iglo’s en zigzag met jullie latten over de perfecte sneeuw van de indoor skipiste. 

Moose Bar

Tijd voor lederhosen en liters bier! Maak van je bedrijfsfeest het hoogtepunt van het jaar. Toon je engagement aan je medewerkers of klanten en laat voor een keer alle remmen los. Eine Wurst Bitte! 

EventMarket Winterfeesten
EventMarket Winterfeesten

Sinterklaasfeest

Waren er dit jaar geen stoute medewerkers in je bedrijf? Dan verdienen zij ongetwijfeld een extraatje! Leg je medewerkers en hun gezin extra in de watten en verras alle brave kinderen met de opkomst van Sinterklaas en zijn helpers. 

Let’s get in touch

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder