Voorjaarsevenementen

Een voorjaarsevenement op maat van jouw bedrijf

Spring is in the air. Time to get out there! Zet je bedrijf deze lente extra in de kijker met een van onze voorjaarsevenementen. Bedank je klanten voor hun loyaliteit of vier het begin van de lente met al je medewerkers. Van Spring Break tot Safari BBQ, indoor of op de parking, op een paar uur of gedurende meerdere dagen. Geen enkel idee voor jouw bedrijfsevenement, teambuilding of personeelsfeest is te gek. 

Event Market helpt je met het organiseren van een evenement dat past bij jou en jouw bedrijf. Na een goed gesprek gaan we aan de slag met jouw wensen, budget en doelen. Naast de belangrijke informatie houden we ook rekening met de kleinste details zodat het evenement 100% jouw waarden en bedrijf   vertegenwoordigt.

Als evenementenbureau weten we namelijk als geen ander dat een evenement meer is dan enkel een uitnodiging versturen. Benieuwd hoe wij jouw bedrijfsdoelen en -strategie omzetten in een onvergetelijk evenement voor jouw klanten of collega’s?

La vita è bella

Waan je in Italiaanse sferen terwijl je binnen de Belgische landsgrenzen blijft. De Italiaanse keuken geeft aan elk bedrijfsevenement een nieuwe dimensie. Nadat je heerlijk genoten hebt van ‘la cucina della mamma’ ontdek je samen met je klanten of collega’s de mooiste plekjes van België tijdens een Zuiderse Vespa tour. Laat je verleiden door al dat Italiaans lekkers en onze prachtige landschappen.

Event Market, Voorjaarsevent, Bedrijfsevenement, Vespa, Vespa tour
Event Market, Voorjaarsevent, Bedrijfsevenement, Barbecue, Lente, Zomer

Safari BBQ

Spot nieuwe klanten en bedrijfsmogelijkheden tijdens een Safari BBQ. Breng het avontuur naar je bord en geniet van een heerlijk eetfestijn terwijl jij brainstormt of bijbabbelt met collega’s. Wilde ideeën gegarandeerd! De locatie van je bedrijfsevenement? Die kies je gewoon zelf, wij zorgen voor het overheerlijk festijn.

Bohemian

Met een glaasje hierbas in je hand en je voeten in het zand word je helemaal ondergedompeld in de bohemian lifestyle tijdens je bedrijfsfeest. Met deze formule lijkt het alsof je je in het warme Ibiza waant. Wij ontzorgen je van A tot Z en creëren een zomerse beleving op maat van jouw klanten, medewerkers of leveranciers. Liever heerlijk genieten van dit bedrijfsevenement op locatie? We helpen je een fantastische plek uitzoeken met de Spaanse vibe. Vamos!

Event Market, Voorjaarsevent, Bedrijfsevenementen, Zomer, Bohemian, Lente
Event Market, Voorjaarsevent, Bedrijfsevenement, Oesters, Oestertocht, Oesterboot, Oesters plukken

Oesters en parels

Ervaar de lente met een vleugje frisse zeelucht en geniet met je team van de eerste warme zonnestralen, de fluitende vogels en lekker verse oesters. Geen betere manier om je medewerkers te bedanken voor hun inzet dan op een boot, met oesters en een glaasje bubbels. Zo’n teambuilding aan zee, dat is lekker uitwaaien en genieten. Netwerken met klanten of leveranciers? Je bedrijfsevenement krijgt een extra luxueuze touch met Oesters en Parels. Nadien kan je weer met volle kracht vooruit!

Spring break

De ‘Spring Break’ is hét voorjaarsevenement voor iedereen die het graag groots ziet. Wees de ster op jouw eigen bedrijfsfestival waarbij iedereen de kans krijgt om zich volledig uit te leven op maat van de muziek. Of je nu aan een evenement op locatie denkt of dichtbij… Wie aan festivals denkt, denkt aan sfeer. En laat dat nu de grootste troef van deze formule zijn. Booze & beats inbegrepen!

Event Market, Lentevent, Voorjaarsevent, Berijfsevenement, Festival, Zomer

Let’s get in touch

Evenementen organiseren, daar kruipt veel tijd in. Je jongleert voortdurend je budget met de kleinste details zoals naamkaartjes of decoratie. Met een evenementenbureau gespecialiseerd in bedrijfsevenementen en teambuildings zit je goed. Jij geeft ons een idee of kiest een van onze formules… en klaar.  Alle andere details? Daar zorgen wij voor. 

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder