Voorjaarsevents

Een lente-evenement op maat van jouw bedrijf

Spring is in the air. Time to get out there! Zet je bedrijf deze lente extra in de kijker en bedank je klanten voor hun loyaliteit of vier het het begin van de lente met al je medewerkers. Van Indian Summer tot Safari BBQ, indoor of op de parking, op een paar uur of gedurende meerdere dagen. Geen enkel idee is te gek.

Event Market zorgt voor een levendige lente met een bedrijfsevent om nooit meer te vergeten.

La vita è bella

Waan je in Italiaanse sferen terwijl je binnen de Belgische landsgrenzen blijft. De Italiaanse keuken geeft aan elk bedrijfsfeest een nieuwe dimensie. Nadat je heerlijk genoten hebt van ‘la cucina della mamma’ ontdek je samen met je klanten of collega’s de mooiste plekjes van België tijdens een zuiderse Vespa tour. Perfect om je te laten verleiden door al het moois dat de natuur ons te bieden heeft.

Bohemian

Met een hierbas in je hand en je voeten in het zand word jij helemaal ondergedompeld in de bohemian lifestyle. Met deze formule lijkt het alsof je je in het warme Ibiza waant. Wij ontzorgen je van A tot Z en creëren een zuiderse beleving op maat van jouw klanten, medewerkers of leveranciers. Vamos! 

Safari BBQ

Spot nieuwe klanten en bedrijfsmogelijkheden tijdens een Safari BBQ. Breng het avontuur naar je bord en geniet van een heerlijk eetfestijn terwijl jij brainstormt of bijbabbelt met collega’s. Wilde ideeën gegarandeerd!

Oesters en parels

Ervaar de lente in al haar aspecten en geniet met je team van de eerste warme zonnestralen, de fluitende vogels en lekker verse oesters. Geen betere manier om je medewerkers te bedanken voor hun inzet dan op een boot, met oesters en een glaasje bubbels. Daarna kunnen jullie met z’n allen weer met volle kracht vooruit varen.

Spring break

De ‘Spring Break’ is hét voorjaarsevenement voor iedereen die het graag groots ziet. Wees de ster op jouw eigen bedrijfsfestival waarbij iedereen de kans krijgt om zich volledig uit te leven op maat van de muziek. Wie aan festival denkt, denkt aan sfeer. En laat dat nu de grootste troef van deze formule zijn. Booze & beats inbegrepen!

Indian Summer

De tijd van gezellige kampvuren en ontspannende after work drinks is aangebroken. We weten dat het nog iets te vroeg is voor hot summer nights, laat ons er dus fun spring nights in Indian Summer thema van maken. Heerlijk nazomeren in de lente? Het is eens wat anders. Blaas medewerkers en klanten omver met een uniek themaconcept waarbij inkleding en sfeer de rode draad vormen. 

Let’s get in touch

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder