Teambuildings in België

Tijdens een teambuilding van Event Market nemen we jou en je team graag mee op een inspirerende rondreis doorheen België en Europa. Ontdek de wereld weg van de platgereden paden op een manier die echt bijblijft. Terwijl je even weg bent van alles beloon je je medewerkers voor de resultaten van de afgelopen jaren of versterk je de banden met zakenpartners. Uiteraard zal de crew van Event Market aanwezig zijn op jouw originele teambuilding om alles in goede banen te leiden. 

Route des vins

Zuid-Limburg heeft prachtige landschappen, wijngaarden en sinds kort ook een echte ‘Route des Vins’. De perfecte locatie voor een teambuilding met overnachting. Samen met je bedrijf kan je het Hageland in 2 geweldige dagen ontdekken, 48u vol unieke ervaringen. Proef, beweeg en geniet van het Limburgse wijngebied! Een fijne outdoor teambuilding als je het ons vraagt.

Vitamine Zee

De Vitamine Zee boost is een exclusieve rondvaart op de Oosterschelde, waarbij jij en je team langs o.a mossel- en oesterpercelen passeren. Daar kunnen je gasten eigenhandig oesters binnenslepen. Na de rondvaart worden de flessen ontkurkt en genieten jij en je collega’s van een heerlijke Fruits de Mer experience. Een heerlijke teamdag, vol activiteiten. Het adembenemende zicht op de Oosterschelde krijg je er gratis bij!

The ice break(er)

De Zwitserse Alpen, die liggen in eigen land! Hét voordeel van een indoor skipiste? Een jaar rond sneeuwgarantie natuurlijk! Een corporate event in een indoor skipiste is een unieke teambuilding op alle vlakken. Meetings, productlanceringen, incentives of gewoon een aparte manier om je klanten te bedanken verweef je in een op maat gemaakt programma op een écht exclusieve locatie.

Omzetwandeling

In tegenstelling tot een klassieke plenaire vergadering waar je de bedrijfsdoelstellingen deelt met het team, zorgt de omzetwandeling voor een actieve outdoor teamdag en extra betrokkenheid. Op een wandeling naar de top van een berg delen we op in verschillende stops/kwartalen, waar je als bedrijfsmanager de doelen en strategieën kan toelichten. Samen de top bereiken = samen sterk staan.

Venetië in Brugge

Al in 1432 werd er naar Brugge verwezen als het “Venetië van het Noorden”. Feeërieke steegjes en straatjes, de zwanen op de reien, heel veel geschiedenis en een indrukwekkend belfort. Je hoeft helemaal niet naar Italië voor die historische onderdompeling of rondvaart!