Bedrijfsevenementen

Ga je een nieuwe productlancering tegemoet, (her)open je een of vernieuw je een zaak, organiseer je een personeelsfeest, moet je nog alles regelen voor de eindejaarsreceptie of familiedag? Event Market organiseert met plezier al deze bedrijfsevenementen en meer. Wij ontzorgen je van A tot Z en zorgen voor een extra tikkeltje magie op elk evenement. 

Event Market(ing)

Evenementen dragen bij tot je bedrijfsdoelstellingen.
Met Event Market(ing) zoeken we naar de sweet spot tussen wat jij wil doen enerzijds en wat je ermee wil bereiken anderzijds. Een paar voorbeelden.

Het eerste wat we doen is je leren kennen: je verhaal, je merk, je collega’s en je klanten. Wie ben jij, wie zijn zij en hoe wil je de twee terug (of nog meer) met elkaar verbinden. Verbinden in de brede zin van het woord: met een productlancering, een teambuilding of een geweldig bedrijfsevent.

Stap twee is je doelstellingen verwerken in een tot in de puntjes creatief evenement dat zijn doel niet mist. Klantenbinding: check. Team spirit: dubbel check. Extra sales: zeker mogelijk.

Samen creëren we zo boeiende en interactieve ervaringen. Ongeziene herinneringen die blijvende banden smeden bij je klanten en collega’s.

Een succesvol event met Event Market

Bij Event Market verzorgen we je evenement van tot in de puntjes. We zorgen voor een combinatie van zaken die ervoor zorgen dat jouw event een groot succes wordt. Met een mix van de juiste locatie, crew en entertainment maken wij al jouw event-dromen mogelijk.

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten

The Awkward Magic of the Holidays

Amazon België x FRIENDSHIP

Ibiza Incentive Event Market

From salt water to salt flakes

Ibiza Incentive