Geslaagde bedrijfsfeesten

Mails, telefoontjes en één-op-één gesprekken doen veel, maar vaak is een evenement gewoon nodig om je boodschap te brengen. Geef extra luister aan 

  • je productlancering
  • de opening van je nieuwe zaak
  • de heropening of vernieuwing van je bestaande zaak
  • je personeelsfeest 
  • een familiedag

Betoverende locaties

sound_of_the_police_001
locatie Felix Pakhuis lanceringsevenement vastgoedproject

Het recept voor een geslaagd evenement is een combinatie van veel factoren, maar wat er met kop en schouders bovenuit steekt is de locatie. Op basis van de briefing zoeken we naar de geschikte plek. Dat kan op je eigen bedrijfsterrein zijn, maar even goed trekken we grenzen over of gaan we voor een ongeziene plek in eigen land.

Zo nemen we je klanten en collega’s meteen mee in het verhaal en wordt de locatie een van de vele haakjes waaraan we je boodschap ophangen. 

Aankleding van de locatie

Waar het evenement ook plaatsvindt, Event Market tovert de locatie in kwestie helemaal om tot een onvergetelijke beleving. Is er een thema, dan trekken we dat door in de aankleding. Geluid, verlichting en podia versterken de boodschap en met sfeermakers zoals planten, bloemen en decoratie werken we het geheel in stijl af.

Smaakvol culinair

Een belangrijk onderdeel van een geslaagd bedrijfsfeest is lekker eten en drinken, in welk format dan ook. Of je nu een foodtruckfestival installeert, een walking dinner neerzet of hele reeks hapjes aan hoge tafels voorziet: it better be good.

Zeg je lekker eten, dan denk je ook aan het bijpassende glaasje. Vandaag is de keuze enorm: van klassieke champagne en fruitsap over mocktails en huisgemaakte limonades tot aangepaste wijnen bij elke gang. Want ook dat kan: een culinaire rondreis voor je gasten, waarbij wat er op het bord ligt past bij wat je in het glas serveert.

Event Market leunt op een breed portfolio cateraars, elk met hun specialiteit. Op basis van het thema en de sfeer die je wil bekomen, kiezen we de juiste partner voor een geslaagd evenement.

hapjes pensioensfeest Antwerpen
silk_road_008

Realisaties

muzikant op lanceringsevent vastgoedsector setting lanceringsevent vastgoedsector setting lanceringsevent lanceringsevent vastgoedproject zilverkwartier maquette voorstelling vastgoedproject maquette voorstelling vastgoedproject maquette voorstelling vastgoedproject muzikant op lanceringsevent muzikant op lanceringsevent

Zilverkwartier

Lanceringsevent vastgoedsector Fides - Antwerpen

View more
sfeervol pensioensfeest aankleding pensioensfeest hapjes pensioensfeest Antwerpen gezellig pensioensfeest sfeervolle locatie pensioensfeest

Indian summer

Bedrijfsevenement - Antwerpen

View more
lanceringsevent Rijkswachtkazerne Antwerpen locatie lanceringsevent plannen lanceringsevent vastgoedsector Antwerpen grondplan rijkswachtkazerne Antwerpen sfeer lanceringsevent Rijkswachtkazerne muzikanten op lanceringsevent Rijkswachtkazerne Antwerpen sfeerverlichting lanceringsevent Rijkswachtkazerne hapjes lanceringsevent vastgoedsector locatie lanceringsevent Rijkswachtkazerne

The sound of the police

Lanceringsevent vastgoedsector - Rijkswachtkazerne Antwerpen

View more