THE AWKWARD MAGIC OF THE HOLIDAYS

Winterfeest Amazon België

Video credits FRIENDSHIP

Eind 2022 opende het wereldwijde e-commercebedrijf Amazon zijn eerste distributiecentrum in België. Om dat grote nieuws met de rest van het land te delen, organiseerde ons team een uniek event: ‘The Awkward Magic of the Holidays’. We toverden een doordeweekse dag in november om tot het meest magische launch event.

Hoe het begon…

Via communicatiebureau FRIENDSHIP kregen we de kans om de conceptuele en productionele uitwerking van dit event op ons te nemen. Na een productieve brainstorm waren de grote lijnen van het concept uitgedacht. Als inspiratie grepen we terug naar een situatie waarin iedereen zichzelf herkent tijdens de feestdagen: het vinden van de juiste cadeaus. De oplossing: het brede online aanbod van Amazon.

 

De uitwerking

Voor dit event werden zo’n 150 influencers met een breed doelpubliek uitgenodigd voor een avond in winterwonderland (sneeuw inbegrepen). Bij aankomst in Avenue Jacques kreeg iedereen een eigen nummer waarmee ze een bijhorend cadeautje konden gaan afhalen aan de ‘gift table’. Daarnaast was er ook heel wat randanimatie in thema voorzien: een wrapping station, een ugly sweater stand, kerstige hapjes en drankjes, een speech van de Amazon country manager en een dj voor de after party. 

 

Het resultaat

De avond was een groot succes en zorgde voor heel wat buzz op sociale media. Geen betere manier om de lancering van Amazon in België aan te kondigen.

Let’s connect

Jouw volgend bedrijfsfeest met Event Market organiseren? Dat kan! Contacteer ons en wij bespreken samen met jou de mogelijkheden.

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder