I LOVE THE NIGHTLIFE

Bedrijfsevent 24Plus

Hoewel 24Plus bekendstaat als een Customer Care Center, werden deze keer de medewerkers eens flink in de watten gelegd. Na de wereldwijde Covid-19 pandemie, waarbij iedereen grotendeels vanuit huis moest werken, kregen we de opdracht om de collegialiteit opnieuw te versterken. We zetten dit concrete doel om in een duidelijke eventstrategie en vierden het einde van een tijdperk met een groots personeelsfeest. Het hele bedrijfsevenement stond in het teken van het concept ‘I love the nightlife’.

Groot, groter, grootst

Een bedrijfsfeest met alles erop en eraan. Voor minder gingen we niet. De 300 medewerkers van 24Plus werden uitgenodigd in hun eigen club waar de nacht van hun leven op hen wachtte. Alles werd voorzien van een parkeerplaats of verbinding met het openbaar vervoer tot een eigen cocktail in de brandkleuren en gepersonaliseerde oordoppen. De gasten waren de ster van het feest.

Voor deze bijzondere gelegenheid pakten we eens flink uit en mocht het allemaal wat extravaganter. Festivalposters sierden elke hoek, robots met lasers op stelten bewogen over de dansvloer. We verrasten iedereen met vuurwerk, confettibommen en een selfiespiegel inclusief speciale zonnebrillen. Het werd een onvergetelijk knalfeest. Als kers op de taart bleken de mensen van de security aan het einde van de avond zelfs vaardige goochelaars te zijn. Dit zorgde voor verbazing alom en een knallende afsluiting van de avond.

Knaldrang gestild

Wie is er nu beter geschikt om zo’n feest op gang te trekken dan dj Yves Deruyter himself. Alle benen werden losgegooid zelfs die van de robots. Het werd een bedrijfsevenement waarover nog steeds gepraat wordt. En laat dat nu juist het doel van het bedrijfsfeest geweest zijn. De banden tussen de collega’s zijn helemaal aangescherpt en iedereen kon de zorgen van de coronaperiode van zich af dansen.

Let’s connect

Jouw volgend bedrijfsfeest met Event Market organiseren? Dat kan! Contacteer ons en wij bespreken samen met jou de mogelijkheden.

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder